Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 8 maj 2015

Gåva till mej själv


Som ni märkte igår så var jag lite less på allt.
På hur det river och sliter i en från alla håll och själv rusar man fram och tillbaka och allt blir ändå på hälft. Men det kommer och går och vissa dagar tar man det hela med ro.


Som i kväll. En arbetar och två är på fotboll, alltså är jag herre på täppan. Varvar ner efter arbetsveckan medan jag städar lite, läser på en väldigt bra bok som berör och annars bara tassar runt.
Plockar fram gåvan jag gav till mej själv i går, en ny bordslöpare från Nyblom Kolle´ns sortiment. Bara det att få byta från en vaxduk full med målarskvättor till en duk som verkligen pryder sin plats gör ju att hela köket känns fräschare.


Dagens bästa blir nog ändå att vi fick gubbens morfar på besök.
Vi bjöd på glass och satt och pratade bort en god stund. En riktigt bra start på ledigheten med andra ord. Tar in alla goda intryck och behåller dem hela helgen ut. Det blir mitt mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar