Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 25 maj 2015

Soffuppköp


Det har varit svårt att få soffor ur huvudet sen i lördags.
Så det var klart redan från morgon att det ska göras slag i saken. Storebror kom också med och tillsammans beställde vi tre soffor. Kaffe var nödvändigt efter det.
Och jo, vi kör en billigare variant och just nu känns det som ett bra beslut. Så kan vi med gott samvete fortsätta att kräla och vända oss i sofforna och när första fläcken kommer behöver vi inte dö den långsamma ångestdöden.
Vi får våra först efter midsommar men sonens skulle kanske komma redan nästa vecka. "Vart ska vi göra av den då var hans naturliga fråga. "Ingen panik sa jag, den kan stå här mitt på golvet. I nuläget känns det som om allt går.
Annars är den onda pollenallergin i full blom nu.
Trodde näsan skulle lossna med allt snörvlande denna förmiddag. Till sist var jag som en urvriden disktrasa med rinnande ögon och näsa och maskineriet har gått på halvfart. Det är inte allt som är ljuvligt med denna årstid.
Men nu har jag dragit av mej strumporna och tårna kan vifta fritt. Ställer mej för Ernst.

2 kommentarer:

  1. Oj va ni kuna bestämm er hastot, vi har å fundera på ny men int bara komi ti skott na änn... har no siit hadee å, snygg soffo, var e bekväm? Ja sku vila ha liiti höger ryggstöd tå vi är naleis så lang åv oss men egentligen halvligger elder ligger vi ju mest i soffo.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi a had åv a ti bullo sårtn nö så he sku va na enkelt dähä gango. Tzänsta bra ti siti i å så verka it i va så stor skillna på om a satt me hövo opp å föötre ner eli tvärtom! Så var i priisi som bestämd.

      Radera