Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 5 maj 2015

Böcker


Fick hämta ut ett litet bokpaket i dag.
Har svårt att hålla mej för pocketar som reas bort. Två deckare av svenska författare blev det den här gången. Havepoesi ramlade jag över för en tid sedan och har inte kunnat släppa den helt och hållet så nu kom den också med.


Vackra böcker gör mej särskilt glad. Den här boken som är gjord av Claus Dalby innehåller vackra  bilder i gammaldags stil med ordspråk. Förvisso på danska men det är mycket lättare att läsa än att höra talas.


Om inte annat kan man ju bli inspirerad till att måla.
Dagens bästa har varit min runda till massörskan. Hon löste upp mina stela muskler och knutar. Dessutom tejpades mitt knä som gjort de senaste dagarna och nätterna sura. Troligtvis har jag vätska i knät men nu känns det mycket stabilare när det stöds upp så jag ska ännu ta en liten gångtest med hunden före läggdags. Underbart att få hjälp för både det ena och det andra på cykelavstånd.

2 kommentarer:

  1. Jahaa he var tii du var på väg, hoppas du var vigulant nu tå så du får fortsäti räfs.. he var väl he du tyckt var så kul ;)

    SvaraRadera
  2. Ha Annika! Int et räfstag till! Men vigulant vart ja å peeda som en gäälning heim ;)

    SvaraRadera