Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 22 maj 2015

Sol i sinne


Det har varit en bra dag på många vis.
Glad var jag redan från morgon och jag har gladeligen jobbat på utan att varken gäspa eller sucka, som mera hör till vanligheterna. Att jag dessutom fick ett överraskande erkännande under dagen gjorde att solen plötsligt var lite ljusare och himlen lite blåare.
Det är rejält blåsigt på utsidan. Men här i uterummet är det skönt där jag nu halvligger och bloggar. Tror bestämt att en jordgubbe är mogen att stoppa i munnen. Igår åt jag två.
Ska läsa en bok här i godan ro, fredagkväll och jag kan bara ta det lugnt efter veckans förvärv.
Har för första gången köpt lammkött dessutom, närproducerat och allt. Har faktiskt aldrig ätit det och det ska det bli ändring på. Ska i marinad ikväll och på söndag har jag tänkt tillreda det. Spännande!

2 kommentarer:

  1. Åååå så härligt ty har e :) Ja var i fjol på grillkurs å tär grilla vi fårkött å he vart rikti goo, sku måst koma me ett na kött så ja får prov laga jär heim. Ha en skön helg!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Riittit bra laga lammtzöt tror ja int smakar na ull som folk påstar. Men vi får nö si saan på sondan :) En superhelj ska tö å ha!

      Radera