Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 16 maj 2015

Fullt program


Gårdagen gav inte tid till skriverier.
Vi styrde vår färd mot Vasa och det blev sen eftermiddag före vi var hemma igen.  En lång länk med hunden togs och på hemvägen blev jag inviftad hos en granne och det blev en lång pratstund. Klockan visade halv tio när jag kom in igen och skakade som ett asplöv av kylan.
På väg mot Vasa kom vi strax efter trafikolyckan där vid den olycksdrabbade Jeppokorsningen som det stod om på tidningen idag. Ett under att det gick så bra som det gick. Det låg bildelar överallt och vi fick kryssa oss fram mellan bråten. Folk hade redan samlats så vi beslöt att inte stanna och ambulansen mötte vi en liten stund senare. Vi såg att en äldre man blivit lindrigt skadad men han gick för egen maskin. Men det satt i huvudet under hela vår färd och vi kom om och om igen till olyckan.
Mycket trevligt att gå i affärerna både i Stenhaga och i centrum. Det finns ju trots allt lite andra affärer än här i hemknutarna.
Ett av mina uppköp ser ni här. Cohens nyaste, eller nygamla. Låtar från hans konserter som är omändrade rätt så mycket från originalen. Texterna känner man igen med musiken är annorlunda.
Idag väntar igen trevligheter. Mer om dem kommer hoppeligen redan ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar