Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 29 maj 2015

Ljuva kväll


Men så fantastiskt att det är fredag!
Att jag vaknade klockan tre i natt och inte kunde somna om och därför hann cykla till arbetet i ett härligt morgonrus. Att jag några timmar senare höll på att somna av trötthet. Att regnet spillde ner när jag cyklade hem igen. Att efter dusch och torra kläder kröp ner under pläden med Zeb och vaknade yr till att en stod och strök sej över magen och undrade vad vi ska ha till kvällsmat. Att det var bråttom till uppvärmning för fotbollsmatch. Att skjorta skulle strykas för examenskaffe. Att alla rusade hit och dit och jag fortfarande var totalt borta. Att efter alla åkt iväg och huset blivit en fridens zon och jag fått tvättat köksfönstren och hängt upp de virkade sommargardinerna. Att fått fyr i pannan och gödslat slarvigt lite här och där.
När allt detta är över. Att sitta i lugn och ro och ta in att vi igen har ett veckoslut framför oss. Att solen trots allt finns här mellan regnskurarna. Att jag bara får vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar