Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 28 maj 2015

Trädgårdstorsdag


Perfekt trädgårdsväder idag.
Tog därför tag i grönsaksodlingen. Kan ju säga direkt att jag inte förivrar mej när det gäller sånt. Morötter, persilja och sallad. Sommar pumpa hade jag ifjol och den var fantastisk. När nånting växer och frodas hos mej blir jag salig och inbillar mej att jag visst har gröna fingrar. Så det blir en favorit i repris.


Kom på att de säkert går att odla i träkärran som är svår att fylla med blommor utan att man tömmer hela börsen. En sådan växtkraft som dessa har kan den bli hur prunkande och vacker som helst. Kärrade in den i uterummet där den nu får stå och gotta till sej i värmen.
Härligt att se hur både körsbärsträdet och äppelträden är fulla av blomknoppar och allt det fantastiskt gröna. Påtade i jorden och bland växter och krälade runt med kameran till jag var alldeles snorig. Då fick det räcka för i dag och hoppas att näsan inte trillar av mej i morgon. Brukar nämligen få lida lite extra efter såna här kvällar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar