Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 10 maj 2015

Morsdag


Morsdag.
Vad kan väl vara bättre än att börja dagen med lite bubbel och jordgubbar med sina kära.
Det som gjorde morgonen om ännu bättre var strålande solsken och värmen. Alltså riktigt ordentlig sommarvärme. Gubben och jag drog iväg med våra cyklar utefter skogsvägar där värmen var ännu påtagligare och det var lugnt och stilla, endast fågelsång hördes. Jag tyckte det var en himla massa vägar som korsade och det for till höger och det for till vänster. Sa åt gubben att vill du nu bli av med mej så kan du lämna mej här i skogen, finns inte en chans att jag hittar hem. Vid en korsning tog han plötsligt åt vänster och jag fortsatte rakt fram. Men jag erinrade mej hastigt och svängde om och gubben flinade åt mej. Vågade inte fråga om det verkligen var ett försök.
Maten intogs idag i växthuset och det smakar alltid bra när man får sitta så gott som mitt i naturen.


Så har vi firat våra mammor, pojkarnas mormor och farmor. Vilken lycka att ha mammor att kunna krama om så här på en morsdag.
Konserten vi var på igår ska jag berätta mera om i morgon. I dag har tiden helt enkelt inte räckt till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar