Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 maj 2015

Ingen ullsmak


Jamen vädret blev ju rätt skapligt i dag i alla fall.
Fick till och med mej att städa ur bilen och dammsuga upp granbarr från den köpta julgranen år 2013. Visst, den har blivit städad sen dess men barren har en viss förmåga att fasta i luddet i bakluckan så jag påminns ännu om julen vi hade den absolut fulaste gran ever och jag vägrade ha gäster under ledigheten. Gubben lyser upp än i dag när han kommer ihåg i hans ögon den vackra gran han gick och köpte. Nåja nog om julen, snart har vi midsommar.
I dag blev det lammkött på våra tallrikar.
Biffarna har legat i marinad sen fredagkväll och det är längesen det varit så spännande runt stekpannan som i dag. De blev helt okej. Smaken mycket bra och absolut ingen ullsmak som så många talat om. Lite kött och mycket ben dessvärre så inget vi blev mätta på direkt. Men annars blev jag positiv till lammköttet och ska det köpas flera gånger satsas det nog på en fiol med mera kött. Ännu har jag kotletter i frysen som ska tillredas när andan faller på.
Ikväll bjöd mamma på grillad korv som alltid är en succe´ hos oss. Jag åt chorizo som är min absoluta favorit i korv väg.
Eurovisionen då.
Jag orkade inte längre än till låt 16 tror jag det var när jag släckte rutan. Men av dessa fick jag genast en favorit som jag är mäkta förvånad över att jag inte hört pratas om ens i radion. Där har det gapats på om Måns för det mesta. Visst visst en helt okej låt och de gick ju och vann svenskarna. Australien hade jag hellre sett som vinnare. En glad och käck låt och en härlig röst hade denne Guy.
Men alltså Norge mina damer och herrar! Den var min klara favorit (fast jag inte hörde alla bidrag) Men den tog mej med storm, detta ljuvliga par med sina vackra och speciella röster. Hon, Debrah låter ganska mycket som en av mina favoriter singer song writern Amy MacDonald (i den kvinnliga sångvärlden då). Den har jag spelat flera gånger i dag och HÄR kan ni höra den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar