Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 1 maj 2015

Maj


Så tog vi ett efterlängtat steg över till månaden maj.
Gårdagskvällen var oerhört trevlig. Vi satt runt matbordet så gott som hela kvällen efter att det mesta av maten grillats därute. Och som vi åt gott! Nöt, kyckling, rostade grönsaker, champinjoner fyllda med ost invirade i bacon, sparris med prosciutto och pepprig sås. Kaffe och pannacotta.
Tog igen det som hänt sedan sist, livet, våra unga och resor. Tiden går fort och plötsligt var det midnatt och mina ögon var trötta och grusiga, alltså dags att tacka för en fantastisk kväll och styra hemåt.
Första maj hos oss har varit soft historia. Inga planer och vädret inte så topp. Blåst som gjorde att man helst stannade inne eller gjorde som Zeb och jag, begav sej till skogs och tog skydd från blåsten. Nu har det lugnat sej men regnet kom i stället.
Uterummet räddar det mesta så jag packade korgen med mjöd och struvor och så begav vi oss dit.
Hursomhelst härligt med ledig dag med ordentlig sovmorgon och om ett par timmar har Finland sin första match i hockey VM. Det är såna stunder jag förvandlas till hysterisk finne, biter mer än vanligt på naglarna och vrålar ut min glädje, min ilska och frustration. Hockeyhjärtat pumpar frenetiskt, annat hjälps inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar