Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 7 maj 2016

Att ha påbörjat firandet


Så många mammor att fira i helgen att jag redan påbörjat proceduren.
Min farmor fick besök redan på förmiddag och åt henne hade jag en violampel att hänga vid dörren. Vi drack kaffe och åt tårta och sedan skurade jag hennes kök tills det blänkte och doftade gott.
Sen ringde mamma om att hon skulle bjuda på mat i morgon och själv hade jag inhandlat morsdagsmiddag också så då tänkte jag om lite där.
Ringde storebror och undrade om han hade nåt pågång eller om vi kunde ha middag här hos oss idag. "Jag står precis här utanför svarade han. Som på begäran var han redan hemma med en miniros till mej.


Så här ställde vi till med en brakmiddag en lördagseftermiddag i maj och njöt av det fina vädret om än det inte har varit fullt sol i dag. Kaffe och glassbåtar till efterrätt, det hör till hos oss morsdag och farsdag.


Och ikväll tar jag mamma med på Jakobstads sångarbröders vårkonsert och det har jag sett framemot allt sedan ifjol våras. En hop med "kararöster"låter aldrig fel.
"Härfågeln" från Merabs skönheter drillar också i kören och jag förberedde honom på att när jag tog mamsen med på första Cohen konserten blev hon så till sej att hon påbörjade en ny tideräkning. Liksom för att sätta ribban så att säga.
Så kvällen går i musikens tecken med finaste mamma. Bra så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar