Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 22 maj 2016

Söndag


En finfin söndag.
Jag har fått träffa finaste lillebror och hans mamma som var på besök hos farmor. Det går månader, ibland ett år emellan att vi träffas men det är lika varmt och hjärtligt ändå.
Sen blev ju vädret alldeles förträffligt och det blev chill på terrassen här mot kvällskvisten. Verkligt underbart och fastän mina mornar går väldigt trögt om jag varit mycket ute dan innan så går det helt enkelt inte att hålla sej nu. Det här är ju den absolut vackraste årstiden, med allt det skira gröna, fågelsången och de varma strålarna som smeker en vinterblek hud. Man måste bara älska det!
I växthuset frodas lite örter och äntligen börjar det hända hos vinrankan. Så länge stod den i knopp att jag var rädd att den hade gett upp.
En liten tupplur tog jag i växthuset för att ladda batterierna inför kvällens drabbning på isen. Huhu nu börjar det verkligen bli spännande. Hur det än må gå så har det varit en fröjd för ögat att se de finska lejonens samarbete och kämparglöd. Ihanaa Leijonat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar