Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 31 maj 2016

Sommarkostym


Har Zeb fått en kompis?
Nej han har bara stigit ur långkalsongerna!
Äntligen börjar Zeb också tro på sommaren och fäller vinterpälsen. Så nu borstar och borstar vi varenda dag och ändå syns det knappt på hunden.  Men det känns mycket närmare till hans hud så nånting händer väl. Sen brukar han få så där fina brunfärgade slingor i pälsen under sommaren. Vår lilla snygging.
Skulle värmen mot förmodan stanna några dagar så stannar det mesta av här hemma. Jag bara sitter och njuter. Drog lite gräs och klippte torra kvistar i ca två minuter i kväll med munskydd. Det var svettigt värre och glasögonen immade igen så egentligen vet jag inte exakt vad jag klippte och hur det blev. Inget bra alternativ hur som helst.
På eftermiddagen var det tandläkarbesök där det byttes ut en trasig plomb och en hörntand blev nerfilad efter en smärre incident. Fick lite vuxenpoäng och hade jag fått välja ur lådan med saker hade jag tagit ett flygplan. Det gjordes nämligen utan bedövning och jag var så duktig så. Lite svettigt i stolen var det allt och kom på mej själv gång på gång att ligga med axlarna tio centimeter i vädret. Slappnade av, lät axlarna sjunka... och igen var de upp. Behöver jag säga att jag lider av en svag tandläkarskräck. Scenarior som att borren slinter, jag blir fastbunden och pinad, tandläkaren får en sjukdomsattack när jag ligger med en massa skrot fastspänt i munnen eller att det gör ONT!!!
Nå med lite tur är det ett år tills nästa gång.
Sen körde jag till jeppis (tandläkaren i krombi) och lämnade av två tavlor till Jakartes sommargalleri i stadsbiblioteket. Inlämning i morgon men då drar jag lös till brödfödan i en svettig fabrik.
Så att, lite så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar