Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 2 maj 2016

Hej pollen!


Jaha.
Så var den här igen, pollensäsongen. Som vanligt tar den mej med storm trots att jag inte alls vill. Efter en utedag i går där jag rotat omkring i gammalt ris och legat med näsan längs marken för att få till bra bilder så är jag i nuläget totalt däckad. Det har runnit konstant ur näsa och ögon sen i morse och arbetsdagen blev en flopp minst sagt. Men där var jag nu bara.
Kom hem och sov i två timmar eftersom det slår ut kroppen helt. Jag har fått meddelande om att mina glasögon är färdiga att hämtas men inte en chans att jag skulle ta mej så långt.
Drar mej nu omkring i sockfötter mellan säng, soffor och stolar och sitter sen och stirrar med livlösa ögon och med öppen mun som en döende fisk.
Hoppet om bättre tider har jag dock inte övergett.

2 kommentarer:

  1. Nämen däckar pollen dej så rejält, va frissamt :( Jag har (peppar, peppar)klarat mig bra i år, klarade av att räfs heila gräsmatto å he pa int gaa så kanske ja har växt från e (åtminstone på bredden har ja växt :D). Krya på dej å in me meducin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Voj tack! Pollen däckar me varinda år oberoend om he finns mytzi eli liiti åv i ;) Nö a ja vaari liiti osäker om he månne ir na fötzylning inblanda å, he ska jo snåras me båda! Läng saan ja ha siit till de na. Ba ja sko få växthuusi i skick sko vi kuna ta en kaffisits na kväld. Ha de gott!

      Radera