Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 3 maj 2016

Hemmadag


Det blev en hemmadag för mej.
Ett bra beslut eftersom jag varit trött i dag. I morse var jag väldigt tung i huvudet och jag tänkte ett tag att det kanske är en vanlig förkylning jag fått. Men med tanke på hur mycket snor som kom ur huvudkranen i går så är det inget konstigt med ett tungt huvud.
Med medicin lättade huvudet och jag började smått känna mej normal igen. Men jag har knappt vågat sticka ut näsan genom dörren i dag hur varmt det än har varit. En dag som gårdagen vill jag inte ha igen. Så jag har legat på soffan och sett konsert med Mr Cohen i tre timmar bland annat. Just då gick ingen nöd på mej. Zeb har däremot tyckt att jag varit så tråkig att han inte har behagat göra mej sällskap på hela dagen, utan ligger därute och trycker.
När jag fick tillgång till bilen styrkte jag mej med ett Burana och hämtade mina nya glasögon från stan. Riktigt nöjd är jag med dem men en vanesak är det så klart eftersom det är mina första progressiva. Som ett fyllo stapplade jag nerför trapporna och ut på gatan.
Fortsätter det nu i denna fina takt utan bakslag blir det lödning med gas för min del i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar