Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 15 juli 2016

Åsså fredag


Det finns växter man bara går förbi och sen finns det växter man måste stanna till vid en stund och titta lite närmare på. Rödkvannen är en sådan hos oss.
Fick litet början i fjol och som med det mesta så trodde jag inte den skulle överleva vintern, men den rackarn tog sej ordentligt trots att den fick en köldknäpp som heter duga i våras. Ett härligt växtsätt har den.
I dag fredagen till ära har jag fått tvättat fönstren på utsidan av huset. Det har legat över mej alltsedan den våldsamma storm vi hade när det mest möjliga och omöjliga klibbade fast i rutorna. Nå nu är det gjort i alla fall och jag är en repa mer i benet efter att trappstegen inte höll för min lätta lekamen utan brakade i två delar och jag förstås uppefter spikar.
Har suttit med farmor och druckit kaffe vid hennes utebord efter att jag gjort upp en ny sticksöm åt henne. Har sökt med ljus och lykta efter det rätta garnet för hennes blindhet och trodde jag funnit det men kunde konstatera att inte ännu riktigt men ganska nära. Hon stickade några maskor och tyckte ändå det gick relativt bra, så hoppas nu att hon får lite tid av sej med garnet.
Nu har jag en helkväll framför mej, med en ljuvlig kvinna som har bjudit mej hem till sitt ikväll på mat och kvalitetstid. Härligt, jag säger bara det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar