Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 11 juli 2016

Semester


Så är semestern igång.
Startade med bästa tänkbara, sol och värme.
Tänkte faktiskt att jag skulle vara riktigt lat denna första dag och det gick bra ungefär halva dagen. Satt mest i skuggan på trappan eftersom det nästan blir olidligt på terrassen dagar som i dag. Stickade i all sköns ro på tröjan som blivit ett evighetsprojekt.
Gubben for med högtryckstvätten över terrassdäcket och så konstaterade jag att det inte går att lämna så där småstickigt. Vilket betydde att lillebror och jag tog på oss att sandpappra medan gubben hämtade träolja.
Så nu har vi oljat in både däcket och vindskyddet och det hade ingen av oss trott när vi steg upp i morse. Men det känns bra att ha det gjort.
På bilden ser ni mitt hemmagjorda vindspel av en söndrig ljusslinga och överlopps skedar. Mild och behaglig klang och inget dongdong!


Så här fint är det just nu. Allt utslängt på gräsmattan.
Men jag misstänker att åtminstone en del kan flyttas upp än i kväll.
Det var första semesterdagens bravader. Mycket gjort om man tänker på hur kort natt det blev när jag satt uppe och firade med portugiserna. Fint gjort Portugal! Och Figo... nåja ,han satt på läktaren och gäspade ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar