Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 25 juli 2016

Lata sommardagar


Lata sommardagar fortsätter.
Lillebror har födelsedag i dag så jag sjöng åt honom i morse med skrovlig stämma och så blev det ett litet förmiddagskalas i all sin enkelhet. Blir man 22 så går det med mindre.
Det är sommarvärme så luften dallrar och när det blir olidligt går jag inomhus en stund eller simmar i ån. Zeb är en följeslagare och gillar att vada omkring i vattnet. Det värsta är att få honom torr sen med den tjocka pälsen. Just nu sover han framför fläkten som svalkar så kanske den också torkar på samma gång.


Jag gjorde en kanna riktigt gott iste att svalka sej i värmen med. Gillar iste och har ofta hem av det men det här hemmagjorda slår de köpta.
Receptet tog jag HÄRIFRÅN. Tesorten jag använde var Clippers Lemon and Ginger och så använde jag vanligt socker eftersom inget annat fanns att tillgå. Jag kommer absolut att göra flera gånger eftersom det är väldigt enkelt att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar