Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 3 juli 2016

En fin helg


Jag fick en härlig födelsedag i går.
Min önskan var att åka till Kokkola då jag hade slut på vissa målarfärger. Fyndade på klädrean och köpte en låda jordgubbar. Så tog vi lunchen på Pedrinas och det kan aldrig bli fel. Supergott.
Det fina vädret inbjöd till två simturer, en med Zeb och en med gubben. En lyxvara sommartid som jag inte skulle vilja vara utan.
På kvällen bjöd vi in de "äldre och visa" för grillade hamburgare, potatissallad och den hemmagjorda glassen. Kvällen var varm och skön trots att vinden ibland förivrade sej och lite regnskurar. Men vi kunde sitta ute hela kvällen utan mygg.
Denna söndag inbjöd till sovmorgon och så gjorde vi slag i saken om en ny tripp till den underbara staden Prag som vi besökte för, kan det bli fyra år sen. Så det blir vår semesterresa under vår ledighet i sommar. Men ännu ska vi arbeta en vecka före vi kan slappna av helt och hållet. Men när det finns nåt att se fram emot ska vi nog fixa sista veckan också.


Stilstudier av hund som retas av katt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar