Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 13 juli 2016

Blixtar och dunder


Det mesta har skett i grevens tid i dag.
Jag körde en lättja deluxe på terrassen på eftermiddagen men kom alldeles själv på att jag faktiskt kunde dra omkring med den lilla gräsklipparen före regnet kommer.
Traktorgräsklipparen har jag haft så många incidenter med att jag härefter vägrar grensla den. Har kört fast på alla möjliga och omöjliga ställen och en gång fastna min sko i en grenklyka och jag trodde nästan vi skulle få såga loss den.
Så den lilla skuttklipparen fann jag alldeles lagom och det var stekande hetta och bromsarna var galnare än jag nånsin varit. Men det kändes bra att svettas och ta i. Värsta träningspasset alldeles gratis (inte för att det skulle falla mej in att betala för att röra på fläsket).
Efteråt tog jag Zeb ner till ån och vi badade en liten stund fast åskan hördes. Sen kom regnet, vi hann bara in.


Det sökte sej sina alldeles egna vägar och ingenting hann svälja det.
När jag trodde det värsta var över tog jag kameran och gick ner till ån igen, jag hade sett några grässtrån som absolut måste förevigas.
Jag hann fyra av några bilder så kom stora regndroppar i nacken. Skyndade in och fick bara igen dörren när åskknallen kom som skakade fönstren. Men jag fick ju mina bilder.
Och så lade sommarens hittills hårdaste åskväder igång och vi försökte leka lektanter med Zeb som inte lät sej luras av våra glättiga röster. Åska är nog det värsta han vet, sen kommer att duschas.
Nu är bara regnet kvar och himlen har ljusnat. Men tv:n, den har mörknat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar