Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 17 juli 2016

Sommardagar


Alltså dessa sommardagar, de flyter ihop.
Ingen koll på dag och ingen koll på tid och det är så skönt. Annars går vi efter klockan konstant och den ringer när vi ska upp och den ringer när vi ska börja arbeta, den ringer när vi ska på kaffe och när vi ska arbeta igen och ... ja så ungefär. Riktigt tröttsamt.
Minirosen jag fick till morsdag av storebror har verkligen växt till sej. Räknade i dag att den har 27 rosenknoppar som bäst.


Åska och skyfall, sol och värme har vi haft i dag. Allt på en gång. Jag stod i hällregnet och grillade kött och ost och varje gång det ljungade så drog jag mej under tak i väntan på knallen.
Men mot kvällen fick vi en alldeles underbar sommar.
Jag har har gjort jordgubbssylt på 5kg jordgubbar, rabarbersaft som ska stå över natten. Gått med dammvippa i växthuset och sopat ner döda småflugor (väldigt lite av flugor i år) Bjudit in gubben på ett läskande glas vitt vin i min gröna oas, och njutit en extra liten stund.
Återstår egentligen bara att ta Zeb på en kvällspromenad nu när senkvällen känns svalare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar