Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 1 juli 2016

Här igen


Fredag, här är du igen.
I går hade jag så bråttom att jag inte hann in och kika här. Hämtade hem mina tavlor från stadsbibban när Jakartes sommargalleri var över. Så åkte jag vidare mot Purmo för att träffa min väninna där som jag inte sett på ett halv år. Vet inte vad som händer??? Men jag har verkligen träffat lite folk sen jag började konstskolan, den tar ändå sin tid och jag måste ge den tid nu så länge den finns till för mej.

I dag var det många som var sista dagen i arbetet före semestern men dit hörde inte jag. Ska ännu arbeta en vecka, en tung en kan jag känna nu. Men jag har ju mina lediga veckor framför mej i alla fall.
Tröstar mej med att veckorna går ganska fort. Och just nu känner jag att jag ska njuta av helgen som ligger framför.

En arbetskamrat kom fram till mej i dag och började prata om min stundande födelsedag. Hon mindes ännu när "mosabro" Anna jämrade sej över Torolfs flicka som hade blivit brännskadad. Tänk att nån minns det som någon berättat långt över 40 år sen! Och i dag arbetar vi på samma ställe och är goda vänner. Det som jag får vara tacksam för är att det kokheta vattnet inte kom mej i ansiktet den gången jag som 1,5 åring drog ner en vattenkastrull. Min kropp bär tydliga tecken på brännskadan, men inget som jag funderat desto mer på. Det här är jag och så här ser jag ut.
En historia som går långt tillbaka i tiden, jag blev bara så förundrad över att den kom upp i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar