Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 12 juli 2016

Semestertisdag


Vissa dagar går verkligen i ett huj, så också denna dag.
Det har varit frissabesök och läkarkontroll för att säkerställa att huvudet är uppe och fötterna nere. Friskare kvinna kan vara sällsynt att hitta just nu.
Dessutom har det varit träff med Sverigebesök hos farmor så jag kom hem här mot kvällen och kunde konstatera att det inte alls är svårt att få dagar att gå.
Kvällstimmarna har jag tänkt tillbringa vid staffliet. Redan andra dagen och jag har ännu inte målat. Om nu inte träoljemålning räknas, jag höll ju faktiskt i penseln då också.
För att jag inte ska drunkna i taveldukar tänker jag börja göra om och ändra på såna som jag inte är nöjd med. Första duken står redan och väntar, det är bara lite trögt att komma igång.
I fredags fick jag faktiskt bort två tavlor så alltid något. Men de står nu staplade lite här och där, i garderober och upp efter väggar.
Bara att dra på sej "målarrocken"och sätta fart helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar