Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 24 oktober 2017

Färdigförklarad


Nu förklarar jag mitt slutarbete för skolan avslutad.
Jag har kluddat omkring i hur många kvällar som helst känns det som och jag håller på att tröttna nu.
Skickade en bild till Tanja och hon gav lite små råd så här på slutrakan men hon tyckte också att jag börjar vara klar. Nu får den i alla fall stå till den första november när jag ska ha nästa och sista ensamma träff med Tanja så får vi se om det ännu tillkommer nån finjustering. Nöjd är jag i alla fall själv för den blev annorlunda och bättre än vad jag tänkt mej från första början.
Tyvärr vill jag inte visa upp den offentligt ännu men i december är den på utställning så då går det bra. Detsamma gäller ett beställningsarbete jag gjort, det kan jag inte heller visa men hoppas få göra det i ett senare skede. Mycket hemligheter nu men så brukar det ju vara före jul också.
Nu ska jag göra lite egna målerier har jag tänkt i nån vecka, eller bara hålla paus. Sen tar jag igen itu med ett beställningsarbete. Så roligt när nån vill ha mej som målare av deras konst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar