Om mig

Jag lever det ljuva livet i Esse tillsammans med min man och vår hund. Två pojkar som är utflugna. Har studerat 2,5 år vid Nordiska konstskolan i Kokkola. Älskar allt som gör livet värt att leva och försöker få en guldkant på varje dag. Följ med om du har lust.

tisdag 31 oktober 2017

Oktobers sista


Oktober knyter ihop säcken riktigt snyggt med en sista solskensdag.
Men kallt kallt och det gäller att klä sej därefter.


Gått omkring med huvudvärk i dag så det var skönt att komma sej ut i friska luften efter arbetet.
I morgonkväll har jag min tredje träff med Tanja på Campus Allegro och jag hade ju tänkt att inte kludda mera på tavlan före hon sett den. Gick ju så där kan jag meddela. Krafsat omkring lite på den i kväll och jag blev ju definitivt inte nöjdare. Få nu se vad hon säger i morgon. Sånt är alltid spännande och man känner verkligen sin litenhet inför stora konstnärers ögon. Men så är hon ju vänligheten själv så rädd behöver jag inte vara.
Så har jag skickat iväg en utställningsrecension till rektor Annika och den är jag mera tveksam till. Säkert alldeles för lite text och för flummig. Men jag hoppas hon har överseende med med tanten (som hon alltid haft) och ge det godkänt. Skulle ju snabbt vilja ha ihop alla timmar jag ska ha för att få skolan genomförd nu. Det är ju faktiskt inte mycket tid kvar.
Måste också snart ta i tu med Dagboken över slutarbetet och i stundens hetta hittar jag inte pappret där det står mera om hur vi ska tänka och gå tillväga. Paniiik!
Jag kan säga att jag har noll koll på mina papper just nu. Allt är i en enda röra. Papper om olika leror och formningsmetoder, konstnärsbegrepp, fauvism, kubism, modernismen, dadaism, futurism, abstrakt expressionism, surrealism, popkonst... ja men ni förstår. I bland känns det som om jag håller på att bli tokig i alla dessa papper som jag i själva verket har en förkärlek till. Men ändå.
Nåmen, he löijsä se!

2 kommentarer: