Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 27 oktober 2017

Som bomull kring hjärtat


Fredag kväll, och den lägger sej som bomull kring hjärtat.
Jag tror det var i söndags jag skrev om den nya veckan som var i antågande att jag hoppades på en mjuk och snäll vecka (nåt i den stilen)
Veckan började bra och jag fick insikt i att jag har all rätt att släppa sånt som varit och farit. Sluta älta saker och ting som äter en inifrån. Och istället vara glad och stolt över att jag kommit så här långt i livet.
Så kom gårdagen med sin tragiska olycka och är man en som suger till sej alla känslor som en svamp tar det ett tag. Men tillika tror jag att det behöver ta sin tid, man får helt enkelt ge det den tid det tar.
Det var bara det att det kom så nära inpå på nåt sätt i och med att man för inte alltför många år sen haft sina egna söner i det militära. Och bara det att man är förälder gör att man känner enormt med de omkomnas föräldrar.
Men nu tänker jag sjunka ner i den bomullssköna kvällen och bara vara och njuta. Helgen kommer att gå i skolans tecken, både lördag och söndag. Sista skolhelgen och jag kommer att insupa allt jag kan och det är med tudelade känslor jag kommer att spendera dessa två dagar.
Ha en skön fredagkväll ni läsare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar