Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 12 oktober 2017

I fel bransch


I dag har jag besökt hudläkare för min rosacea.
Två minuter in, 98 euro. Jag började allvarligt fundera på branschbyte. Sen salvor och mediciner för 50 euro. Men jag ska inte klaga, jag fick hjälp och nu hoppas jag på att slippa mina kliande röda fläckar i plytet.
Efteråt for jag till AfterEight på kaffe och såg samtidigt utställningen Hundraåringen bredvid.
Sen vidare till stadsbibban för att se en till utställning och upp till andra våningen för att frossa i konstböcker, där finns minsann utbud när jag sen hinner gotta ner mej i konsthistorien. Den bok jag mest var ute efter fann jag dock icke.
Hämta ut mera garn till tröjan och hem via Prisma. Där gjorde jag ett fynd på poisto hyllan. En plattång för 10.36 med två års garanti. Inget knusslande där inte.
Nu har jag kokat äppelmos till min farmor som jag i morgon ska överlämna. Och klockan har inte hunnit så värst långt på denna kväll ännu så jag tar fram målargrejorna har jag beslutat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar