Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 8 oktober 2017

Lugn dag


Äntligen en lugn dag när jag själv bestämt vad göra och inte göra.
Bland annat hade jag kunnat medverka på tre kalas men valde bort alla. Och jag hoppas de inblandade har förståelse för det.
Jag har varit ut med hunden och i kväll ville jag till simhallen. Där simmade jag 1 kilometer och var ganska mör och skön i kroppen efter det.
Jag har ägnat stor del av dagen till läsning. Det finns en podcast som heter Värvet som jag tagit min tillflykt till under jobbiga arbetstimmar. Där intervjuas kända svenskar och vissa blir riktiga pärlor. Efter att jag hört på Malou von Sievers klickade jag genast hem hennes bok Mitt hjärtas oro. Hennes första roman har utgångspunkt i hennes familjehistoria och hon försöker förstå hur ett sår kan ärvas från generation till generation. Ett arv som format henne som människa. Väldigt bra bok tycker jag och om jag förstod det rätt blir det en trilogi.
Mera sådana här dagar skulle jag inte säga nej till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar