Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 7 oktober 2017

Näst sista helgen


Det var näst sista skolhelgen det.
Vi har gått från barocken via rokokon framtill nutidskonst. Vi har talat om ful konst, konst som berör och som chockar. Grotesk konst och riktigt äcklig konst. Vi har tittat på sån vidrig konst och performance att det vänt sej i magen på en.
Det här med konsthistoria är ett intressant kapitel och hade jag bara tid skulle jag fördjupa mej mera i det. Kanske jag kunde se vad biblioteket har för utbud.
Vi börjar så smått reflektera över att vi snart är klara med våra studier och vänskapsbanden känns mera påtagliga. I morse när vi tre som på nåt vis hittat varann från första början körde till skolan sa den ena att hon var så tacksam när hon kom hem i går kväll att hon tänkte skickas oss meddelanden men beslöt att säga det i bilen i morse istället. Hur glad hon var att vi hittat vänskapen och att vi kan vara så öppna med varann. Det är väl fint om nåt.
Under matpausen gick jag på promenad och gick bland stadens lövade trottoarer. Höstväder när det är som bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar