Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 17 oktober 2017

Intensivstudera skuggor


I går hade jag träff med Tanja på Fiika.
Vi satt över en kaffe med dopp en timme och studerade mitt slutarbete och jag fick bra kritik, ahaa och nya ide´ upplevelser. Bland annat hur man kan studera skuggor med hjälp av lampa oasis och gafflar. Jag använde lampa gräsmatta och knivar. Gick fint det också. Och ja, de går ju lite olika de där skuggorna beroende från var ljuset kommer.


Syrenhortensian är jag väldigt stolt över, jag med mina icke gröna fingrar som tar död på det mesta. Även efter att solen gått ner är den vacker med höstens bakgrundsfärger.


Den här lilla killen gråter högt nu om dagarna när vi kommer hem. Undrar om han lider av samma dysterhet som matte eller om han helt enkelt är hungrig. Kan också vara att han saknar oss om dagarna och liksom har nått en gräns när vi äntligen kommer hem.
I alla fall blev det mat och promenad i rask takt och väl inne tar han igen sej, tillsynes väldigt nöjd med tillvaron. Det går ljudliga snarkningar.
Trots att jag nu är så trött att jag helst skulle dra täcket över huvudet ska jag försöka ta fram lite äggoljetempera och pigment och försöka få till en godtagbar bakgrund till min målning.
Sen går jag sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar