Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 28 oktober 2017

Skola och spontanköp


Så har vi kört igång sista skolhelgen på min studietid.
Lite vemodigt allt är det nog men samtidigt så otroligt skönt. Snart kan man börja tänka på att göra något annat. Eller, det är klart att konsten alltid kommer att finnas kvar, den släpper nog inte så enkelt sitt grepp om mej. Men det att det kan finnas tid att pröva på nånting nytt, den möjligheten finns.
Dessa två dagar har vi keramik med Malin Simons, en duktig lärare.
Vi gör keramikportar som sedan ska gå att ha på väggen. Vi klär in styrox som är som både form och stöd till våra portar och smyckar med ett och annat. Min har fått trädörrar, sopborste, klängväxt och jätteblåbär. Det är svårt att förstå och jag glömde fota men ska göra ett nytt försök i morgon. Eftersom jag förklarat pärleporten klar blir det en ny uppgift i morgon. Allt ska sedan brännas så det kommer att ta veckor före vi sen får hem våra underverk.
Vi måste få hem lite mat inför morgondagen så vi svängde in till stora butiken för att handla och jag fastnade förstås vid julpyntet om jag ville det eller inte. De fina glasbollarna med olika motiv och led lampa i kunde jag verkligen inte motstå. Skyller det på trötthet efter skoldagen så känns det bättre. Men den är riktigt fin faktiskt. Ändrar färg från grön till blå till lila till röd... och har en timer på fem timmar. Jo så att spontanköp när det är som bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar