Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 1 oktober 2017

Oktober


Oktober, och ingen har vänt blad i almanackan hos oss än. Hinner inte riktigt med i denna rusning.
Kunde i alla fall konstatera att äppelmoset till morgongröten var slut så jag tog en korg och gick ut för att hämta lite äpplen och på samma gång knipsade jag aroniabär. Kokade alltsamman och malde i äppelkvarnen. Det gjorde att vi nu har röd äppelmos en tid framöver. Smaken blev riktigt bra dessutom.
I helgen har jag avslutat ett akvarellprojekt som ni ska få se mera av senare. Så har jag börjat skissa upp för skolans slutarbete, borde ha nåt att visa Tanja när jag ska ha träff med henne på tisdag.
Känns som om det varit och är mycket denna höst, men jag betar av bit för bit och visst blir saker och ting färdiga. Men i huvudet är det konstant stress kan jag många gånger tycka och de borde jag verkligen komma ifrån. Får ju inte mera gjort för det att det surrar i skallen hela tiden.
Så blir det ju inte bättre av att man skaffar sej ett stickprojekt mitt i allt de andra "måsten" Vaknade i natt och kunde inte somna om. Steg upp och stickade lite över en timme, sen somnade jag igen. Sånt går för sej om man får sova på morgon. I natt hoppas jag att stickningen får vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar