Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 22 oktober 2017

Nöjd


Verkligt nöjd med söndagen som gått.
Hela förmiddagen gick åt i målarrummet. Byggde först upp en installation så att jag skulle se hur ljus och skuggor betedde sej i tyg. Ursäkta nakenchocken i bilden, det är nåt som tillkommit i mina allra största stunder av kreativitet. Så. Men mycket användbart vid tillfället.
Sen var det papperstallrikar äggoljetempera pigmentpåsar och penslar över hela rummet. Jobbade på tills klockan blev strax före tolv och jag panikslagen kom tillbaka till verkligheten och kunde konstatera att det var en timme tills hungriga söner skulle vara på plats. Men jag var nöjd så långt i mitt måleri och kunde städa undan för dagen.
Däckbyten har skett på gårdsplanen under eftermiddagen och jag har servat med kaffe. Däremellan suttit i allsköns ro med stickningen.
En kärra löv fick jag ihopräfsad före regnet öste ner. Men alltid något tänker jag. Riktigt nöjd med de två lediga dagarna och nu hoppas jag på en snäll och mjuk vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar