Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 10 oktober 2017

Inte så många ord


Nej jag har väl inte så mycket att skriva om egentligen. Men visar nån bild från gårdagens utevistelse när det ännu var väder att nämna. Allt annat än i dag fast jag också trivs i dagens väder, man får ju boa in sej precis så mycket man vill.


Ett litet tips kan jag ge så här på kvällskvisten. Rönnbär finns ju vaikkapas hur mycket som helst i höst. Plocka in några klasar och låt bären rumstorka, det tar uppemot en vecka. Sen äter du tre bär med exempelvis morgongröten och du har dagsbehovet av c vitamin. Enkelt och inte alls så surt och beskt sen de har torkat.


Så finns det ju dessa pärlor som ögat inte kan undvika. Detta är från vår Ginnalalönn som Zeb tyckte behövde kvistas ur häromdagen. Hade den ca sju klena små stackars kvistar så blev det -2 bara på ett huj. Hur lätt som helst tyckte hunden.


Det var fasligt trångt i soffan efter arbetet i dag. Alla var utschasade.

I ugnen ligger nu en plåt med bröd på gräddning. Gissa om det ska smaka med kvällste senare.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Länge sen sist...
    Hoppas du har det bra och fortsätter inspireras av allt du håller på med. Så är det här iaf!
    På sö åker jag till Masku för 3 v men sen borde vi ses tycker jag. Nångång...
    Ha det!
    Ps. Vi frös in rönnbär och äter med morgongröten. Gör som min man = tar det dubbla antalet bär för säkerhets skull! Ska bli intressant att se hur pass friska vi får vara i vinter...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej du! Jaaa vi borde absolut ses, tänker på dej allt som oftast. Kanske vi borde ta en Kokkolaresa och återuppliva gamla minnen, sen när jag slutat åka till Kokkola stup i kvarten ;) Önskar dej fina dagar vid Masku, du vet ju vad det är vid det här laget. Ja vi ska hoppas vi hålls friska i vinter, Peter kanske friskast av oss alla :) Kram!

      Radera