Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 12 juli 2012

Bonat golv


Ojojoj... vet inte om jag gjort bort mej igen en gång när jag försökt mej på att bona golven i kök och vardagsrum. Vill dra mej till minnes att jag förra gången bara ville skjuta mej själv och sätta en bomb i huset när jag såg slutresultatet.
Risken är mycket stor nu också har jag sett, hur bra det än ser ut på bild. Men nu får ni också se taklampan som är det nyaste tillskottet. Sjukt nöjd är jag med den och ljuset den ger mörka regniga kvällar gör att jag bara suckar belåtet. Sladden däremot som just nu hänger på batteriet är jag mindre lycklig över men den hör till gubbens små leksaker (hemmabio) och det är bara att svälja. Törs inte ens utmana ödet och låta honom välja, högtalarna eller mej.
Har en hel del jobb kvar före allt är tillbaka på plats. Sovrummen är fullproppade eftersom vi har möbler i överflöd och förmiddagskaffet drack vi i sängen, rätt mysigt i och för sej.
Men nu skulle det vara att få flytta in nån fin fräsig soffa istället för den anskrämliga vi har. Kom på att jag har två skraplotter i plånboken som jag glömt bort så när gubben for och fiska med sin pappa sa jag att är jag inte hemma när de kommer tillbaka hittas jag i nån möbelaffär. Så håll nu tummarna!

Teaterkvällen vår blev perfekt. Inte en regndroppe och inga mygg, hur bra är det inte i Purmo?
Bankdirektör Fransson var den starkast lysande stjärnan på kvällen och vi skrattade så tårarna rann. Sevärd!

2 kommentarer:

  1. Ja si i Purmo ir e gudagott att vara syster =)

    SvaraRadera
  2. Jå men nu så ja på tidnindze ida he di had myggfällo på tiatern!Men he i säkert bra i Purmo äntå, sjölv ir ja i mitt Esse!

    SvaraRadera