Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 4 juli 2012

Mitt sommarkök


Vilken härlig dag!
Efter att ha svettats med inventarier halva dagen var det så skönt att komma hem, hoppa i duschen och på med bikinin. Så inrättade jag mitt lilla sommarkök. Det som Erik gjorde som kryddbord åt mej i somras har nu inte så värst mycket kryddor (inga alls om vi ska vara helt ärliga) så i dag fick det tjäna som arbetsbänk när jag skalade och klyftade potatis. Två flugor på smällen alltså, sol och nyttigheter. Gillar skarpt mina Ib Laursen skålar som är både praktiska och snygga. Den svarta är den senaste i samlingen som jag fick av svärföräldrarna på min födelsedag. De är så gott som dagligen i användning.
Mamma ringde och de ville ha oss med på Kokkolas sommartorg så kvällen har spenderats där bland en massa andra människor. Satt en stund i solen och åt glass och efter det jobbade jag tungan av mej efter kokos som satt sej mellan tänderna. Så for den kvällen och nu är det 2 dagar kvar. 2 dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar