Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 9 juli 2012

Lunkar vidare


Min Schersmin står snart i full blom och är så otroligt vacker. Dock är den placerad på fel ställe så ibland glömmer jag nästan bort den.
Det ljuva livet lunkar vidare i en långsam njutningsfull takt. I dag har jag blivit bilägare för allra första gången i mitt liv. Gubben tyckte det var dags så nu står jag som ägare till en 95:ans Vento i ett par veckor, inte alls fy skam. Just nu tvättas den av den blivande ägaren eftersom jag har smutsat ner den under dagen. Vi har också fixat lite försäkringspapper angående bilar och ska få vår framruta bytt troligtvis ännu den här veckan efterom vi har fått ett stenskott med den påföljd att rutan spricker mer och mer. Allt handlar på nåt vis om bilar i detta hus nu.
Har känt mej sugen på lite akvarellmåleri i ett par dagar nu och fick redan i arbetet en bild av strandgräs i mitt huvud som jag där mellan rävmatborden skissade upp för att inte glömma.
Jag har tänkt att jag borde gå omkring med ett skissblock till hands när de olika motiven dyker upp, de kommer sällan lägligt om man säger så. Har så googlat strandgräs för att få inspiration och hoppas att jag än i kväll kommer till ro och kan komponera ihop en egen tolkning av några grässtrån.
Måste också få skriva om mitt möte med en ljuvlig liten Chow chow valp idag. Underbar liten varelse och mjuk som en ullboll. Oj oj vad Zeb sniffade och slickade mina händer när jag kom hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar