Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 7 juli 2012

I väntan på egna


Gillar den softa lördagslunken här hemma.
Alldeles för varmt att ha nåt storprojekt så istället äter jag dagsinköpta jordgubbar och körsbär och förflyttar mej från sängen till en stol i skuggan med bok i handen. Jisses! jag tror bestämt det kallas semester.
Så lat har jag väl inte varit hela dagen utan har också gjort rabarbersaft som nu ska stå och dra sej till i morgon. Bjöd familjen på hemmagjorda hamburgare från grillen och det var nåt i hästväg om jag får säga det själv. Kunde öppna en hamburgerrestaurang här vid åbroarna under sommaren som garanterat skulle bli en succe´, så goda var de.
På tal om mat så var vi i går kväll på O´Learys och åt pepparbiff och det var också en höjdare. Strosade omkring i stan en stund efteråt i väntan på att bion skulle börja. Såg en spurgu som stod med sin snabel i högsta hugg och sprätte piss över planteringarna på gågatan och det var en syn jag riktigt bra klarat mej utan. Tänkte också på den stackare som hamnar och rensa ogräs där... urk!
Filmen Rock of ages (tror jag den hette, måste googla sen) var en av de sämre filmer jag sett på bio. Tom Cruise har nog nedvärderat sej själv i och med den rollen som han hade. Men musiken, oh my den var bra! Från senare 80 talet när jag var ung och kär. Sneglade mellan varven på gubben när det spelades låtar som påminde mej om kvällar i stan, en blå Datsun och gaturally men det knyckte honom inte ens. Karlar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar