Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 16 juli 2012

Snygga benbilder


Eftersom min vardag just nu kretsar runt mitt knä kommer det bilder på det också.
I brist på annat tog jag kort med kameran på fredagkväll när ännu inget var gjort. Så här låg jag natten lång utan att röra det för jag hade fått en superdyna och kuddar på plats som höll benet i "rätt läge".


Efter operationen var jag lindat hela vägen från tårna upp. Nog måste ni väl hålla med mej om att sjukhuskläder är i det sexigaste laget eller hur? De här måste ju härstamma från Noas tid eller så från 80 talet. Hur många gånger ska det inte ha pissats och skitits i de byxorna, jag bara undrar.
Att ligga med såna kläder på sej tar nog bort det sista av värdighet man har kvar efter att ha pissat liggandes i ambulans och legat med rumpan i vädret på operationsbordet.
Nån med för mycket pengar vill jag vädja till nu. Skänk en slant till förmån för bättre kläder på sjukhus, man blir inte friskare i mönster och färger i en salig röra.


Efter mitt efterlängtade duschbesök vädrades mina stygn torra. Ser rätt bra ut och blir inte stora märken kvar efteråt.
Har i dag hämtat kryckor för att avlasta vid längre rundor. Knät är nog rejält svullet men så är det inte lindat längre heller. Har ju då också bra ursäkt att lägga mej ner med benet upp ett par gånger om dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar