Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 20 juli 2012

Solen kom till slut


Efter att jag legat under filten med stickasockor på fötterna och ändå frusit kom så äntligen solen fram. Gick ut med sockorna fortfarande på och kände hur jag började tina upp.
Resten av dagen har fortsatt med härligt väder och jag är just inkommen efter att ha suttit där ute och ätit godis. Blev faktiskt så sugen att jag tvingade gubben att köra mej till bybutiken för att inhandla diverse sötsaker. Nöden har ingen lag liksom fast jag vet att jag borde hålla mej borta från allt extra nu när jag bara tassar omkring här hemma. Men men.
Har också suttit och skrivit ett litet brev till Erik som blir 18 år på onsdag. Vi är inte hemma då så han ska få brevet på söndag för att öppna på onsdag. Jag gjorde ett liknande åt Patrik också när han blev 18 och bad honom spara det nånstans för att kanske efter många år hitta det och kunna läsa det på nytt. Det är en liten kärleksförklaring från en mamma till sina söner, de bästa jag har här i världen. Det är inte mycket och uppskattas kanske inte nu men om breven sparas kan de vara mycket värdefullare för pojkarna i framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar