Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 27 juli 2012

Köpenhamn på två dagar


Go´moron på er!
Har just varit till rådgivningen för att få bort mina stygn så nu stramar åtminstone inte de längre, nu är det bara musklerna som känns för korta och det ska töjas så in i norden här nu.
Sitter och väntar på att familjemedlemmar ska vakna så vi får ställa oss iväg till Masala för att tillbringa dagen i nån solstol och fira två födelsedagsbarn.
Så länge fortsätter min reseberättelse.


Vi vandrade in i den stora och vackra Churchill parken. Grön och lummigt med vatten omkring. Motionärer fanns överallt och skulle jag också bo i Köpenhamn och ha tillgång till de joggingleder som fanns hade jag inte varit sen att dra dojjorna på mej. Så kom vi till Kastellet, en kyrka så vacker där den stor. Tyckte det var Harry Potter känsla över stället. Trolskt på nåt sätt.


Här smusslades det inte med blomkrukor. Vi var nu ur parken på väg mot strandleden, måste erkänna att här var jag rätt slut med fötter tunga som bly.


Här var hon då den lille havfrue. Så liten var hon väl ändå inte men ganska anspråkslös. Fast det var ett himla ståhej med turister, kameror och försäljning av statyn i miniatyr. Själv hittade jag en parkbänk där jag slog mej ner och inte hade lust att stiga upp ifrån :)


Efter lite mat fick vi förnyade krafter och sökte oss till Rosenborgslott och tillhörande park. Där satt vi länge i skuggan och studerade folk som solbadade ,rastade hundar, hade picknik, kastade frisbee m.m. Verkade vara ett riktigt "inneställe" soliga dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar