Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 12 oktober 2012

Bästa dagen på länge


Vi har haft ett litet 26 års jubileum i dag gubben och jag.
Att det var fredag och allt tyckte jag var finemang och därför tog vi ledigt i dag. Sovmorgon när ungdomarna ställde sej i väg för veckans sista arbetsdag, det är sällan det är så.
Så gjorde vi nåt som jag trånat länge efter-beställde tapeter till hallen!
Jajjamen, har velat hit och dit om det ska göras eller väntas med ännu men de vi har nu har ändå hängt med i snart 13 år och fått ta emot mycket stryk. Stryk av pojkarnas klubbor när det spelats innebandy, målvaktsträningar och Zebs lortiga päls.
Och hur mycket vatten har inte runnit under broarna under tiden. Jag har blivit en annan människa, pojkarna har växt upp till stiliga män och gubben grånat. Så visst var det dags.
På tisdag lär vi ska få dem och jag kan knappt bärga mej. Har sett bedjande på gubben och bett om lov att få börja riva listerna men där är han stenhård, inte ännu.
Lyktan hittade jag vid Kodin Terra. Kunde knappt slita blicken från den men gick ut utan den. Före vi for hem körde vi dit igen och jag sprang in och slet den åt mej. Vissa saker bara talar till en och hade jag kommit hem utan den hade jag harmat ihjäl mej hela helgen. För mycket ljuslyktor kan en kvinna inte få, det är min övertygelse.
På vägen hem stannade vi vid Neste i Edsevö för att äta, har ännu aldrig blivit besviken på maten där.
Alltså nöjdare än nöjdast, det är jag det.

4 kommentarer:

  1. Oj, den är riktigt fin lyktan!!!!:)
    Carina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja och den ville sååå följa med mej hem :)

      Radera
  2. Var till Kodin terra förra helgen, och skulle jag ha sett dendär skulle jag ha gjort likadant som du! ;) Såg den tyvärr inte!!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. De höll på att plocka fram mycket nya saker, för julen förstås så den kan just ha kommit i hyllan. Glad att jag fick ögonen på den :)

      Radera