Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 17 oktober 2012

Paradiset

Tror jag dött stora tapetserardöden.
Så in i dödens trött i kväll efter att ha arbetat mer än klockan runt.
Ja nu är vi igång på allvar med att kladda upp nya tapeter och hälften är upp. Det har gått riktigt bra hittills och vi har inte slagit ihjäl varandra:)
Tycker det börjar se riktigt bra ut så än så länge är jag nöjd. Åtminstone blir det ljusare och fräschare och det är väl poängen med det hela.
Zeb har däremot inte gillat läget. Han har legat och suckat att ingen bryr sej om honom och när han tröttnat på det har han varit som en svans efter mej. Legat på tapeten (tack och lov är den tvättbar), slickat i sej tapetklister hur hälsosamt det nu sen är och fått en massa klister i pälsen.
Kom ihåg filmen Paradiset med det ljuvliga äldre paret när jag svassat runt gubben med diverse hjälpmedel, allt för att vara till behag. En underbar film när de sätter in den nya tapeten Paradiset som mannen har valt. Har ni missat den borde ni verkligen se den.


Bild lånad från nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar