Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 14 oktober 2012

Sol i mitt Esse


En fantastisk vacker höstdag fick vi äntligen.
Har försökt ta tillvara lite av den trots att mesta tiden gått till tapetrivning. Ja söndagen har gått åt till arbete, det hjälps inte. Kvällar mitt i veckan orkar man inte hur mycket som helst så därför tar vi söndag till hjälp när det behövs. Så nu är alla tapeter borta, hålen igenspacklade och i morgon slipas det. Väntar så på tisdag och det kommer att bli en överraskning för jag minns inte mera hur de egenligen såg ut de nya tapeterna.


För att orka med dagens drabbningar svängde jag ihop en kladdkaka till eftermiddagskaffet. Den gav energi att orka ett par timmar till.


Sen jag fått spolat damm och klister av mej gick jag ner till ån för att få en sista skymt av solen och få frisk luft. Vackert och avskalat.


Båten har en mycket stillsam sommar bakom sej.


Frassi satt och väntade på matte och husse som är bortresta. Hittade ett hundkex i fickan min som han inte var sen att hugga in på.
Nu väntar soffhäng och Solsidan som avslutning på helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar