Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 18 oktober 2012

Bland hundhår och tapetklister


Mina kvällar har sett rätt lika ut nu.
Stått till hands med diverse verktyg och putsat klister. Nu är det bara lite lite kvar som vi kom fram till att vi sparar till i morgon. Går inte att hålla på hur sent som helst när väckarklockan ljuder före fem. Men i morgon är det fredag-igen och en helg utan måsten ligger framför så då får vi hoppas att lister också kommit på plats. Efter det är det bara att städa efteråt. Konstigt hur det sprider sej runt hela huset bara man börjar med nåt. Men jag får ta ett rum åt gången och så plötsligt har man julstädat på kuppen.
Vår älskade Zebupojke fick ett anfall i dag igen. I och för sej är det flera månader sen sist och långt där inne hoppas man på att det ska ha försvunnit nånstans. Glad att jag inte var ensam hemma när det hände för det är så otroligt jobbigt att se på. Efteråt är han så glad och svansen går i ett. Vill vara alla nära för att försäkra sej om att vi finns där och allt är som förut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar