Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 22 oktober 2012

Innekväll


Så regnar det igen och därför blev det en innekväll.
Har suttit med mitt virkprojekt (tossor av restgarn) vid köksbordet medan jag gräddat mina 11 bröd.
Snart vankas te och färskt bröd med rinnande smör. Mmmm....
Har samtidigt hört på musik från Carolas ?!? jubileumsskiva som jag köpte för ett antal år sedan. Ibland är det roligt att ta fram nåt oväntat och se familjens reaktioner. Snickaren grimaserar illa och stänger in sej på sitt rum och det säger väl en hel del. Men jag vrålar med i låtarna och kan det mesta utantill från åtminstone hennes två första skivor, eftersom hon var min tonårsidol som så många andras. Minns min syster och jag hur vi stod och mimade för varandra till hennes låtar när vi var ensamma hemma, jag i typisk Carola frilla då förstås.
Hur jag på jullovet när det första tecknet på min kvinnliga sida visade sej vägrade stå eller gå längre stunder satt bredvid skivspelaren och spelade skivan "På egna ben" om och om igen som jag fått i julklapp. Alla häften som jag klistrat alla urklipp ur veckotidningar jag kommit över och väggen som var full av planscher precis från golv till tak.
Lite skönt ändå att jag kommit över det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar