Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 13 oktober 2012

Hängt i brandstege


Vilken tur att det också blev kväll den här dagen.
Fullt dagsprogram har vi haft med att riva lister och tapeter och ändå är det lika mycket tapeter kvar.
Men det är bra att ha allt klart när vi väl får de nya tapeterna i handen och det blir alltid lite mer arbete än man tänkt sej från början.
Jag kommer att ha världens träningsvärk i morgon det känner jag redan nu. Fick ett tag gå och hänga mej i brandstegen för att få tillbaka mina ynka 167 centimetrar. Tror det lyckades för det knakade allt från nacken till ryggslutet.
Det kommer att bli en tidig kväll. Det här med att vara renoverare är inte så lätt men jösses så roligt ändå, trots träningsvärk.
Hälsade på lilla farmor en stund i kväll. Kände att jag inte skulle få någon ro före jag hade sett att allt var bra med henne. Där satt hon med håret upprullat och hoppades att morgondagens hälsa skulle tillåta henne att gå på ett barnbarnsbarns dop. Droppade i hennes ögon och satte på henne guldhalssmycket före jag for hem igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar