Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 8 oktober 2012

Det tar sej


7 kilometer idag.
Så glad att kroppen fungerar som den ska igen. Skulle jag farit själv med Zeb hade jag inte gått så långt. Rädd för björnar älgar och vildsvin som också sprungit i buskarna. Men när gubben är med brukar jag hoppas att de väljer hunden eller gubben först :) Nej men det känns tryggare att vara två när man beger sej ut i stora skogen.
Kändes riktigt kyligt före vi fått upp ångan och bara pikuliite regn föll.

Det brukar ju ståtas med dagens outfit så jag tänkte också berätta lite om min vindtäta dräkt.
För några år sen hade vi på arbetet så vi samlade poäng i olika motionsformer på fritiden. Sen till jul och midsommar (tror jag det var) brukar det dras lott och två gånger har jag vunnit högsta summan på 200 euro till Mattssons. B.l.a den här dräkten har införskaffats för det och jag har använt den i ur och skur nu i åtminstone 3 år.
På de här samma lottdragningarna har jag vunnit en weekend på Kivitippu för två med massage och ansiktsbehandling så jag har verkligen haft tur. Synd att de slutade med poängen måste jag säga men nu har vi tillgång till motionssedlar och dem kan alla som vill få ta del av så det är klart att det är mera jämnt fördelat så.
Vad lär vi oss av det? jo att motionera har bara fördelar.


Godisdax!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar