Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 30 oktober 2012

Virkmoster


Jag måste ju bara få visa upp mina nytillverkade tossor- all by my self så att säga.
Hade faktiskt ett mönster men hade inte tålamod att försöka förstå det eller hålla mej till ett visst antal maskor så jag utgick från mormorsrutan helt enkelt. La till lite maskor här tog bort någon där...
De är kanske inte de snyggaste men jag försökte få åtgång på lite restgarn och små spydiga kommentarer har jag allt fått av gubben men det vet jag att är med glimten i ögat.
Lagom sköna att dra på fossingarna när man kommer hem efter dagen med strumpor som luktar kattpiss efter att ha varit inklämda i arbetsskor.
Det där med att inte lära sej fullt ut utan ta lite på måfå det borde annars vara mitt motto. Jag kan en hel massa saker har jag kommit fram till så här sent om sider, men det är händerna som kan och huvudet pallar inte med det hela. Just mönsterbeskrivningar, där ramlar jag ganska hastigt av kälken. Samma med akvarellen, jag lärde mej aldrig vad färgerna heter fast jag kursat så många år. Det liksom fastnade aldrig hur mycket jag än läste på och till sist tröttnade jag, visste ju att jag kunde blanda till färger ändå. Men tänk om någon frågat hur jag fått fram den och den färgen? Jaaa, jag tog väl lite av den här och den här och...
Min hjärna är funtad så att blir det för mycket stänger den helt enkelt ner kontoret och det är kanske inte så mycket att göra åt det. Dessutom har jag klarat mej hyfsat bra hittills om än någon tänkt att jag måste väl ändå vara rätt trög. Men jag är rätt nöjd i min tröga lilla bubbla!
Och nu kan jag virka tossor dessutom.



6 kommentarer:

  1. De va jo riitti mysi ja måst no sej att du kan no meir än mamm din - fast ja no kan virk å stick - men du er "händiare" GRATTIS !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nå tack nö! men vem ir i som a virka dömte grann köksgadine miin?!

      Radera
  2. Vi hade en lärare i marknadsföring förra året som suckade åt oss blivande florister som hade lite trögt att fatta...hon sa bara...floristerna brukar vara sådär funtade!:) Alltså är man en kreativ människa, så kan ju inte hjärnkapaciteten räcka till det andra...:) Skönt med en hjärna som automatiskt stänger av förresten...min börjar istället gå på högvarv!!!Not so good!:D FINA TOSSOR!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Låter ju riktigt logiskt det där. Har också upplevt att smarta personer kan ha tummen mitt i handen...

      Radera
  3. Hej! Tack för kommentaren som gjorde att jag hittade hit! Tossorna ser sköna ut, tänk vad det finns fina saker "gömda" i små nystan med restgarn!

    SvaraRadera