Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 5 oktober 2012

Helg


Vart tog veckan vägen?
Tiden går snabbt när man har roligt säjs det och jag har verkligen njutit av mina dagar.
Att kunna va tillbaka i arbetet ger en extra kick just nu. Efter några veckor kan det vara annat ljud i källan men just nu är det oerhört bra.
I går och i dag har jag varit cnc operatör, nånej inte riktigt men tycker det låter bra. Har bara tagit emot färdigt bockade snöskottskalmar, slagit hål och radat på pall. Däremellan har jag suttit och sett viktig ut när bockmaskinen arbetat åt mej. Har det blivit nåt fel har jag viftat in nån montör som fått fixa och sätta i gång igen. Men lite roligt har det allt varit.
Där ute tar regnet aldrig slut och vår gårdsplan är snart som en sjö. Tur att man har tak över huvudet en kväll som denna.
Helgen kommer att innehålla lite bakning, ypperligt i fall vädret håller i sej och söndag har vi kalas upp över öronen. Det kommer att bli bra.
Nu ska jag fixa till lite tunnbrödsrullar, krypa upp i soffan och förhoppningsvis få stickat klar en mössa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar